Ja tak, ring mig op!
Item 1
Item 2
Item 3
Item 4
Item 5

LUFT/LUFT Varmepumper

Supplerende varme til din bolig.

En luft til luft varmepumpe er den hurtigste og letteste vej til at reducere varmeregningen og samtidigt få et godt indeklima.

Varmepumpen anvender luftens varme udvendig til at producere varme til din husstand indvendig, lidt ligesom et omvendt køleskab. Varmepumpe fungerer både sommer og vinter og er en billig og effektiv løsning til dig, som gerne vil spare penge på din varmeregning og som supplement til eksisterende varmekilde. Varmepumper kører på strøm, men din elregning vil ikke blive høj af denne grund, eftersom en varmepumpe producerer ca. 4-5 kWh varme energi for hver kWh strøm, den selv bruger. 

Vi er godkendt DanmarksPumpe forhandler men vi har dog lidt svært ved at vælge vores foretrukne mærke. Vi har en del år fokuseret på LG luft til luft-varmepumper, blot fordi vi mener, at LG er blandt markedets bedste varmepumper. LG skriver på deres hjemmeside: Den bedste luft/luft varmepumpe som nogensinde er testet. Det er ikke så mærkeligt at LG er stolte over bla. varmepumpen Nordic Prestige 09 PLUS, som fået nogle af de bedste bedømmelse, som en varmepumpe nogensinde har fået. 

Læse mere på www.lgv.dk   Se bla. LG Nordic Prestige 9, den giver bedste besparelse, uanset hvor i landet du bor. Bedst i test når det er koldt, bedst når det virkelig gælder.


Inden for den senere tid er varmepumper fra Mitsubitshi blevet mere og mere vores kunders foretrukne valg. Det har et fantastisk program med HERO som bla. også har multi split anlæg. 

Læs mere på www.mevp.dk

 

Se vores tilbud her: TILBUD PÅ VARMEPUMPER.

Og se vores oprydningsudsalg - Gør et kup

Tøv ikke med at ringe 70 28 60 80.

 

Egedal EL udfører

 

Læs mere på

 

Eksterne link

  

kmo.png