Ja tak, ring mig op!

Finansiering

Betal i rater der passer til din privat økonomi

Når du starter et projekt hos os som privat kunde, kan vi tilbyde muligheden for nem delbetaling via Service Finans. Med få klik kan du låne helt op til 300.000,- kr. til en fast debitorrente på 9,00%*. Der er ingen gebyr og du skal ikke stille sikkerhed. Det er nyt. Og det er nemt.

 

 

Få lånet bevilget inden for 24 timer - sådan gør du

Når vi er blevet enige om opgaven, får du tilsendt et tilbud på e-mail. I mailen er der et direkte link hvor du kan ansøge om lånet. Det tager kun 10 minutter og du har svar indenfor 24 timer. Når du har ansøgt og blevet godkendt til lånet, kan du sætte arbejdet igang.

Hvad består dit lån af?

Service Finans er et lån fra Nordea Finans, som kan bruges til reparationer eller forbedringer af din ejendom. Det kan eksem,pelvis være et nyt badeværelse, renovering af dit køkken eller en ny overdækket terrasse. Mulighederne er mange og helt op til dig. Lånet er ikke øremærket til et specifikt formål.

Hvad koster det at låne?

Læs mere om forudsætninger og udbetaling af pengene på www.servicefinans.dk. Her kan du også bruge låneberegneren og se, hvad lånet vil koste dig.

Finansieringeksempel

Lånebeløb 280.000 kr., samlet kreditbeløb 280.000 kr., månedlig betaling 4.998 kr. i 72 måneder, samlede kreditomkostninger 79.891 kr., samlet beløb der skal betales tilbage 359.891 kr., ÅOP 9,00% og fast debitorrente 9,00%. Oprettelsesgebyr er 0 kr. og den månedlige kontogebyr er 0 kr.

Forudsætter betaling via betalingsservice. Betaling på anden må¨de koster 29 kr. pr. måned. Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen. Der er ingen sikkerhedsstillelse. Løbetiden på et Service Finans Lån kan være på 12 t il 72 betalinger. Du kan når som helst indfri dit lån uden ekstra gebyr.

 

Kontakt os og hør mere 70 28 60 80 

Download brochure

Service Finans er resultatet af et enestående samarbejde mellem Minuba ApS og Nordea Finans Danmark A/S der drives i fællesskab - alt sammen for at sikre en nem og lynhurtig proces, så du kan få finansieringen til dit projekt på plads sdå billigt og hurtigt som muligt. Lendme har udviklet låneplatformen til Service Finans.

 

Læs mere

Download brochure