Ja tak, ring mig op!

Om Egedal EL.dk

Lille og smidig men - stærk som en okse !

Hjemsted er Stenløse, midt i Egedal kommune. Læs mere...

Under overfladen er EgedalEL.dk dog ikke helt så grøn som det kan se ud til. Firmaets stifter Klaus K. Jakobsen er opvokset og har boet i lokalområdet i mere end 40 år.

100949.jpg


I dag er Klaus og familien bosat på firmaets adresse midt i Stenløse by. Herfra driver også Klaus´ hustru, bogføringsfirmaet Summa Summarum.
Læs mere...

Ud over at huset, der er fra 1926, har en spændende lokalhistorie og er bygget af lokalområdets første elektriker. Er huset i dag moderniseret med alle tænkelige intelligente el installationer - en af vores spidskompetencer.
Læs mere...

 

 

Klaus K. Jakobsen har haft EL i årene hele livet og er 3. generation inden for EL branchen. Klaus har sammen med sin far Leif L. Jakobsen (tidl. formand for bla. EL-installatørforeningen for København) og sin farfar, Luvig K. Jakobsen drevet en af Københavns ældste El-installatør virksomheder. O. SCHWENGER´S EFTF. A/S i mere end 90 år. Virksomheden overlevede desværre ikke krisen i 2009 og måtte i 2010 lukke. Dette gav Klaus en unik mulighed, for at "sadle om" og resulterede i etablering af firmaet:

Egedal_EL.png


Missionen har været at være den lille lokale elinstallatør midt i Egedal. Stille og roligt har virksomheden eskaleret. Tilfredse kunder og glade medarbejdere har været grobunden til at virksomheden i 2019 blev kåret som Børsens Gazelle.

 

"For "Gør det selv" manden og det professionelle erhverv, er vi derfor væbnet til tænderne. Det er netop dig eller din virksomhed vi i fremtiden ser frem til at yde den bedste service indenfor alle tænkelige el-opgaver. Vi glæder os til at møde dig, som vores kunde i fremtiden"

Klaus K. Jakobsen

 

 

 

 

 

 

Klaus K. Jakobsen
Aut. El-installatør