Ja tak, ring mig op!

El-installationer

God service og godt håndværk

Traditionelt el-arbejde er vores kernekompetence.

Service og kundepleje er nøgleordene for os, som i det daglige udgør serviceteamet for traditionelle el-installationer. Vi ved af erfaring, at faste og tilfredse kunder får man kun, når man kombinerer kvalitets arbejde med god service. Vi løser alle typer opgaver inden for el-arbejde, hvor især bygnings installationer er et vigtigt forretningsområde.

 

Traditionelt el-arbejde.

Traditionelt el-arbejde er et vidt begreb og forklares måske bedst ved en videofilm om el uddannelsen udarbejdet af Tekniq og Dansk Elforbund.

 

 

Vi har valgt at vi skal have et bredt sortiment, men for at kunne det, har vi valgt nogle specifikke produkter ud fra hver produktgruppe. Disse produkter er nøje udvalgt hos leverandører som vi samtidig stiller store krav til. Vores leverandører er derfor nøje udvalgt og vi holder hele tiden et vågent øje med hvad der sker hos dem og samtidig i elbranchen samt brancher omkring os. 

 

Vores arbejde kan kategoriseres på 3 måder.

Driftstop
Akut tilkald
Døgnvagt

Ved denne opgavetype skal det gå stærkt. Fejl skal findes og afhjælpes hurtigst muligt således fejl er afhjulpet eller vi kan gå i gul eller grøn kategori. Vi når ikke at prissætte arbejdet før udførelse så arbejdet  udføres i regning. Læs mere

Hasteopgaver

Ved denne opgavetype skal det gå rimeligt stærkt. Opgaven skal løses hurtigst og effektivt men vi skal have et øje på tid og pris før og under udførelse. Typisk udføres arbejdet i regning og/eller med overslagspris.

Planlagt arbejde
Arbejde med pris
Tilbuds arbejde

Ved grøn opgavetype har vi tid til planlægning og prissætning. Arbejder udføres i regning, ved overslagspris eller ved tilbud. Opgaven løses hurtigst og effektivt. Vi har øje på tid og pris før og under udførelse. 

 

Regningsarbejde.

Den lettest og billigste måde at udfører el opgaver på er almindelig regningsarbejde. Det letteste og nok efter vores mening den mest korrekte måde hvor arbejdet udføres efter forbrugte materialer og tidsforbrug. Alle vores vogne er udstyret med GPS, så vi ved præcist hvornår vi har været på hvilken opgave og kan til enhver tid dokumenterer vores tidsforbrug.

 

Overslagspriser  

Ved mindre sager kan vi give en overslagspris. Derved har du en angivelse af den forventede pris men arbejdet udføres forsat i regning. Vi forbeholder os ret til at prisen varierer med +/- 10% i forhold til den oplyste pris. 

 

Tilbud

Opgaver i størrelse fra 10.000,-
Har du en specifik opgave eller en større opgaver, så beregner vi naturligvis gerne et tilbud til dig. Vi har stor erfaring i projektering og beregning af projekter og licitationer.  

 

Egedal EL udfører

Rådgivning, installation, reparation og vedligeholdelse af alle former el inden for følgende områder:

 

Se også